Vaata kõiki tooteidGodex

Godex G530+ etiketiprinter

Prindija Godex G530+ on kaasaegne lauaprinter, mis toetab termo- ja termoülekandetehnoloogiat, mõeldud erinevate etikettide ja pidevate meedia tüüpide printimiseks. Need printerid on ideaalne keskmiste printimismahtude jaoks ja pakuvad kõrget jõudlust tänu täielikult ümber töötatud vooluahelale ja võimsale ARM7 protsessorile, mille kellafrekvents 166 MHz, mis tagab üldise jõudluse kasvu 80% võrreldes varasemate mudelitega.

G530+
611,00 €
Maksudega
Kogus

Godex G530+ peamised omadused:

  • Suurenendatud mälu maht kuni 128 MB, võrreldav tööstuslike printerimudelitega.
  • Eriti konstrueeritud etiketi serva sensori (automaatsensor) süsteem, millel on kaks valgusdioodi, et tagada parem ühilduvus erinevate meediatüüpidega, sealhulgas etiketid. Sensor töötab kolmes režiimis: "Peegelduse kaudu", "Läbi valgustuse" ja "Automaatne" režiimi valik, mis võimaldab kasutada etiketid igasuguste aluspindade tihedustega, samuti "mustade märkide" etiketid. Sensori asendit saab reguleerida, mis on eriti kasulik ebatäpsete etiketide töötlemisel. Etikettide suuruse saab määrata printimisprogrammis või viia printer automaatse sensori režiimi, mis määrab ise etiketide suuruse (kõrguse).
  • Kolm sisseehitatud programmeerimiskeelt (EZPL, GEPL, GZPL) automaatse lülitamise funktsiooniga, mis võimaldab kasutada kõiki Zebra/Eltron printeritele mõeldud tarkvara.
  • Standardkomplekti kuuluv Etherneti ühendus (RJ45) mugavaks integreerimiseks võrgu infrastruktuuri.

Godex G530+ on mõeldud printimiseks lihtsatele termo- ja termoülekande etiketidele, märgistele, paberile, polüpropüleenile, kangale, nailonile ja teistele meediatüüpidele sobiva värvivahetuse lintidega. Soovitatav kasutada kauplustes, supermarketites ja ladudes.

Printeri korpus on valmistatud löögikindlast plastikust, mis tagab vastupidavuse ja usaldusväärsuse erinevates töötingimustes.

Valides Godex G530+, saad usaldusväärse ja kõrge jõudlusega tööriista kvaliteetsete etikettide ja triipkoodide printimiseks.

Omadus Väärtus
Tootmisriik Taiwan
Tüüp Lauaprinter
Garantii 2 aastat
Brändi riik Taiwan
Komplekt Lühijuhend, Printer, Võrgukaabel, Toiteplokk, USB-kaabel
Programmeering keeled EZPL, GEPL, GZPL
Ühendusliidesed USB Host, RS-232 (COM port, Serial), Ethernet, USB
Mälu 8 MB Flash / 16 MB SDRAM
Ekraan Puudub
Prindimislahendus 300 dpi
Maksimaalne printimislaius 105,7 mm
Prindimeetod Termoülekandmine
Eluiga 50 km
Triipkoodide tüübid PDF417, Datamatrix kood, MaxiCode, QR kood, Micro PDF417, MicroQR kood, Aztec kood, Code39, Code93, Code128 (grupid A, B, C), UCC/EAN-128 K-Mart, UCC/EAN128, UPC A/E (laiendustega 2 of 5), I 2 of 5, I 2 of 5 Shipping Bearer Bars, EAN 8/13 (laiendustega 2 of 5), Codabar, Post NET, EAN128, DUN14, HIBC, MSI, Juhuslik kaal, Telepen, Pressey, ITF14, FIM, China Postal Code, RPS128, GS1 DataBar
Maksimaalne printimise pikkus 762 mm
Printimiskiirus 101,6 mm/s
Kaal 2,73 kg
Mõõdud 285 x 171 x 226 mm
Värv Must